MobilityWatch

DSV Panalpina vinder regnskabspris

Det danske transportselskab har vundet pris hos konsulenthuset PWC for sin 2020-rapport.

Foto: DSV PR

Hvert år uddeler konsulenthuset PWC en pris blandt de danske C25-selskaber til det selskab, der leverer en særlig kommunikativ og præcis årsrapport, der kan inspirere andre virksomheder.

I år er valget faldet på DSV Panalpina for selskabets 2020-rapport, skriver selskabet selv i en meddelelse.

Det fremgår, at prisen tager udgangspunkt i tre temaer; virksomhedens performance og opfølgning på forventninger, virksomhedens strategiske målsætninger og risici samt supplerende information i årsrapporten.

DSV Panalpina er blandt andet blevet belønnet for, at årsrapporten er kort, præcis og klar i sin kommunikation, og at den angiver mål for 2021 og 2025 fordelt på forretningsområder.

”Vi er meget glade for prisen og anerkendelsen for det store stykke arbejde, der ligger i at tilvejebringe en årsrapport. Det betyder meget for DSV Panalpina som virksomhed, fordi det er vores væsentligste kommunikation til vores aktionærer, og så er det også et kæmpe skulderklap til alle de involverede medarbejdere, der har knoklet for at levere et kvalitetsprodukt,” udtaler Michael Ebbe, der har titel af deputy group CFO, i DSV Panalpina.

Agility-aktionærer godkender salg til DSV Panalpina 

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs