MobilityWatch

Green Mobility-regnskab viser vækst med røde tal på bundlinjen

 

Foto: GreenMobility PR

Eldelebiltjenesten Green Mobility har torsdag fremlagt et regnskab, der viser, at omsætningen voksede med 71 pct. i første kvartal sammenlignet med samme tidspunkt sidste år.

Omsætningen endte i 10,8 mio. kr. En omsætning, der blev realiseret på baggrund af 39 pct. flere kunder og 15 pct. flere ture.

Alt i alt havde Green Mobility 123.680 kunder, mens 184.923 ture blev foretaget via delebilstjenesten, viser regnskabet.

Resultatet før skat var negativt og endte i minus 17,1 mio. kr. Det skal sammenlignes med et underskud på 11,1 mio. kr. i samme kvartal sidste år.

Et underskud, som hænger sammen med selskabets ekspansion til flere byer og dermed investeringer i flere nye biler, skriver selskabet.

"Første kvartal viser fortsat stærk omsætningsvækst på trods af hårdere restriktioner i de fleste byer. Restriktionerne har påvirket alle byer, men nye byer viser fortsat vækst," skriver selskabet i regnskabet.

Regnskabet viser samtidig, at Green Mobility fastholder forventningerne til regnskabsåret 2021 om en omsætning i niveauet 70-80 mio. kr. og et driftsunderskud på 100 til 110 mio. kr.

Greenmobility indtager Bruxelles som sin tredje by i Belgien 

Mere fra MobilityWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede