Fransk flyselskab genåbner rute fra Billund Lufthavn

Air France har genåbnet sin rute til Paris fra den jyske lufthavn. Snart bliver der tale om otte ugentlige afgange på strækningen.
Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix

Det franske flyselskab Air France har præsenteret et omfangsrigt sommerprogram med op imod 200 destinationer, skriver Check-in.dk.

Blandt ruterne er der også danske destinationer, hvor flyselskabet både flyver til Københavns Lufthavn, men også Billund Lufthavn hvor selskabet har genåbnet sin rute til Paris.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

"Air France skulle have holdt 10-års jubilæum i Billund Lufthavn tidligere på året, og det er et tydeligt bevis på, at det er en yderst attraktiv rute – både for ferie- og erhvervsrejsende. Vi er selvfølgelig glade for, at Billund og Vestdanmark ligeledes er et vigtigt netværkspunkt for Air France, og derfor er gensynets glæde stor," siger Jan Hessellund, administrerende direktør i Billund Lufthavn.

Til at starte med er der tale om to ugentlige flyvninger fra Billund, men i uge 27 skruer Air France op til otte ugentlige flyvninger fra den jyske lufthavn til Paris.

Cargovolumen stiger i Billund Lufthavn: Nu skal en større del af den ud at flyve 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også