MobilityWatch

Tidligere DSV-topchef så døden i øjnene: "Kampen mod kræft vandt jeg, men jeg var ved at tabe psykisk"

Han har 29 år bag sig som direktør for DSV og adskillige skelsættende opkøb bag sig. Leif Tullberg gør status over de skelsættende begivenheder i sit 75 år lange liv, som også har budt på fysiske såvel som psykiske udfordringer.

Leif Tullberg | Foto: Lars Krabbe

Leif Tullberg er kendt som topchefen med træskoene. Hvad enten han skulle til direktionsmøder eller vigtige møder med forretningsfolk i stive jakkesæt, når DSV forhandlede om at opsluge endnu en konkurrent, beholdt han træskoene på.

"Efter mange år tog jeg nogle andre sko på i en periode, simpelthen fordi folk gik mere op i, hvad jeg havde på fødderne, end hvad der kom ud af min mund," siger Leif Tullberg, medstifter af DSV, som i dag hedder DSV Panalpina, og transportgigantens første adm. direktør.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Chef i DSB Ejendomsudvikling stopper pludseligt i sit "drømmejob"

Et pludseligt brud med DSB Ejendomsudvikling betyder, at Christian Melgaard må vinke farvel til sit "drømmejob." Trods ærgrelse over at skulle forlade det historiske udviklingsprojekt Jernbanebyen tager han situationen "ret afslappet" og afviser samtidig over for EjendomsWatch, at han skulle være vanskelig at arbejde sammen med.

Læs også

Relaterede