MobilityWatch

Tidligere DSV-topchef skiftede kurs og købte konkursramt filmsskole

Efter at have arbejdet sig til tops i DSV opsagde Christina Hove sidste efterår sin direktørstilling og har nu overtaget en filmskole.

Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix/Politiken

Tidligere direktør i DSV's globale it-afdeling Christina Hove opsagde i efteråret 2020 sin stilling i transportvirksomheden og købte den konkursbegærede Kort- og Dokumentar Filmskolen. Det skriver Børsen.

Christina Hove havde et behov for, at der skulle ske noget andet efter 16 år i større virksomheder - de sidste godt fem år hos DSV.

"Jeg har stor respekt for det DSV udretter. Der er en sindssyg eksekveringskraft. Men værdimæssigt synes jeg nogle gange, at jeg har været i konflikt. På den måde var det tid til at sige: Nu skal jeg noget andet," siger Christina Hove til Børsen.

I sit nye job som direktør af filmsskolen, der udbyder kurser og uddannelser inden for filmfaget, bruger hun særligt de erfaringer, hun har fået i DSV, særligt strategi og organisationsudvikling.

Mere fra MobilityWatch

Yngre piloter går nu i åben krig med SAS-piloterne og Dansk Metal

Flyvebranchens Personaleunion, FPU, der især organiserer de yngre piloter, går midt i SAS-konflikten og pilotstrejken i struben på deres egne pilotkolleger og Dansk Metal. Dansk Metal kannibaliserer og ønsker blot de yngre piloters arbejdspladser lukket, siger FPU-formanden.

Læs også

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs