MobilityWatch

SAS indfører hjælpetiltag til passagerer før mulig strejke

Kunder kan gratis ombooke sin rejse, hvis den finder sted inden for piloternes planlagte strejke, lyder det fra SAS.

Pilotforeningen i SAS har varslet strejke ved højsæsonens begyndelse. | Foto: Jens Dresling

De nordiske piloter i SAS har tidligere varslet strejke, og selv om der stadig foregår forhandlinger i den svenske tillidsmandsinstitution, så har luftfartsselskabet nu valgt at indføre tiltag, der skal hjælpe kunderne ud af knibe, hvis strejken bliver til virkelighed.

”SAS tilbyder rejsende booket på SAS-flyvninger mellem 27. juni og 3. juli 2022 mulighed for at ombooke sin rejse til en senere dato gratis. Rejsende kan ombooke til en SAS-flyvning på en anden dato inden for de næste 360 dage til samme destination, hvis samme samme serviceklasse er tilgængelig,” hedder det fra SAS.

Luftfartsselskabet oplyser imidlertid også, at det ikke er alle flyvninger, som vil blive påvirket af en strejke, men at det vil have ”væsentlig indflydelse på SAS’ trafik og mange rejsende risikerer at blive ramt”.

”Da vi samtidigt befinder os i højsæsonen, er kapaciteten på alternative flyvninger stærkt begrænset. Derfor indfører SAS nu forebyggende tiltag for at give rejsende mulighed for at planlægge alternativer til deres planlagt flyvninger.”

Endelig advarer SAS om, at ventetiden hos kundeservice er længere end normalt.

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs