Velkommen til MobilityWatch

Den danske transport-, logistik- og infrastruktur-sektor har fået et nyt, dedikeret medie. Med MobilityWatch får virksomheder inden for passagertrafik, logistik og infrastruktur en tæt, daglig erhvervsdækning.
Redaktør på MobilityWatch, Thomas Bo Christensen | Foto: Watch Medier
Redaktør på MobilityWatch, Thomas Bo Christensen | Foto: Watch Medier
AF REDAKTIONEN

Du befinder dig netop nu hos Danmarks nyeste medie til og om transport-, logistik- og infrastruktursektoren.

Mediet er det 15. nichesite i Watch-regi og vil med to daglige nyhedsbreve give en stærk journalistisk dækning af en af Danmarks væsentligste brancher.

"Transport, logistik og infrastruktur rummer både store, etablerede og markedsledende virksomheder samt nye, innovative virksomheder, der gør fragt og passagertrafik mere effektivt og grønt. MobilityWatch vil dække hele spektret i en branche, der i den grad har oplevet udfordringer såvel som udvikling under det seneste år med corona," siger Thomas Bo Christensen, redaktør på MobilityWatch. 

Han tilføjer, at MobilityWatch blandt andet vil følge virksomhedernes resultater tæt.

"Vi vil have fokus på regnskaber, strategier, konkurrencesituation, rammevilkår, infrastruktur og den innovation, der driver hele transport- og logistikbranchen frem. Og vi vil gå tæt på de personer og profiler, der tegner branchen, markerer sig og skifter job," siger Thomas Bo Christensen.

MobilityWatch dækker transport- og logistikbranchen fra redaktionen i København i tæt samspil med Watch Mediers andre erhvervsmedier og kontorer på Christiansborg, i Bruxelles og i New York. 

MobilityWatch er en del af Watch Medier, som er ejet af JP/Politikens Hus. Alle medier er abonnementsfinansierede og har som ambition at levere uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik med fokus på substansen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også