MobilityWatch

Maersk vil udvide sit luftfragtselskab og have flere fly

Luftfragtselskabet Star Air, der er ejet af Maersk, skal være med til at løfte gruppens palette af logistikløsninger. Det kræver en større kapacitet, og i første omgang er der tale om en udvidelse med et til to fly, fortæller selskabets nye CEO Peter Corfitsen i et interview til ShippingWatch.

"Det vil kræve, at vi får yderligere kapacitet ind, når vi skal begynde at dække behovene fra Maersks kunder," siger Star Airs nye CEO, Peter Corfitsen. | Foto: Star Air /PR

Maersk vil udvide porteføljen af transportprodukter, og derfor skal selskabets luftfragtselskab Star Air fremover være med til at tilbyde Maersks kunder transport gennem luften.

Til at føre den plan ud i livet har Star Air for nyligt udpeget en ny mand i spidsen. 1. maj overtog Peter Corfitsen rollen som adm. direktør fra Søren Graversen, der forlod selskabet efter 13 år som topchef.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Chef i DSB Ejendomsudvikling stopper pludseligt i sit "drømmejob"

Et pludseligt brud med DSB Ejendomsudvikling betyder, at Christian Melgaard må vinke farvel til sit "drømmejob." Trods ærgrelse over at skulle forlade det historiske udviklingsprojekt Jernbanebyen tager han situationen "ret afslappet" og afviser samtidig over for EjendomsWatch, at han skulle være vanskelig at arbejde sammen med.

Læs også

Relaterede