MobilityWatch

Trailerudlejer indgår ny aftale med svensk byggemarkedskæde

Med den nye aftale vil Freetrailers koncept blive rullet ud til omkring 80 nye byggemarkeder.

Foto: Freetrailer, PR

Freetrailer, der er noteret på den såkaldte Spotlight-børs, har indgået et nyt samarbejde med svenske Beijer Byggmaterial, der er en del af Stark-gruppen.

Det fremgår af en meddelelse fredag formiddag.

Som del af aftalen stilles Freetrailer-konceptet til rådighed i alle kædens godt 80 byggemarkeder.

- Jeg er glad og stolt over den nye rammeaftale med Beijer Byggmaterial. Vi opfatter det som en klar anerkendelse af vores koncept, at Beijer har valgt indgå en landsdækkende aftale med os, efter at vi har serviceret fire af kædens byggevarehuse den seneste tid, siger Johan Wijkander, der er landechef for Freetrailer i Sverige, i meddelelsen.

Samtidig er det en stor glæde for os, at Freetrailer i Sverige kan tilbyde en byggemarkedskæde som partner, fortsætter han.

Freetrailer driver en it-platform, der giver mulighed for at leje eller låne en trailer helt gratis af selskabets partnere, der tæller en række detailkæder.

Selskabet er noteret på Spotlight-børsen, hvor aktien fredag formiddag stiger med 0,5 pct. til 22,40 kr.

Mere fra MobilityWatch

Nyt projekt vil gøre Aalborg til metanol-metropol

Et PTX-anlæg på 120 MW til 1,3 mia. kr. skal gøre Nordjylland til centrum for grøn metanolproduktion til skibsfart og tung transport, siger projektmagerne. Men hele projektet afhænger af, hvorvidt projektet tildeles den kommende støtte til grøn brintproduktion.

Læs også