MobilityWatch

Mærsk-chef ser tre vilkår bag øget kundetilfredshed

Det skyldes tre vilkår, at Mærsk er lykkedes med at øge kundetilfredsheden efter ny strategi om integration af container- og logistikforretningen, mener topchef Søren Skou.

Foto: Amit Dave/Reuters/Ritzau Scanpix

De sidste fem år har Mærsk valgt en ny strategi om at integrere container- og logistikforretningen, og særligt tre vilkår har ifølge topchef Søren Skou gjort det muligt at øge kundernes tilfredshed, skriver Børsen.

For det første er der færre store rederier i dag, og de store rederier har færre omkostninger, men ifølge topchefen er det ikke inden for skibe, men logistik, hvor Mærsk skal vokse fremover.

For det andet har Mærsk taget ved lære af, at en organisationsstruktur ikke varer evigt, og med øget fokus på at bidrage til hele logistikkæden for kunderne kommer Mærsk også højere op i værdikæden hos kunderne.

For det tredje har Mærsk siden 2016 øget sin digitale relation til kunderne. Ifølge topchefen har containerbranchen de seneste mange år været et sted, hvor man i højere grad konkurrede på laveste pris frem for god service, og det var det, som Mærsk ville gøre op med, da de tilbød kunderne en samlet logistikløsning i 2016.

ONE og Hapag-Lloyd forpligter sig endeligt til Tradelens 

Mere fra MobilityWatch

Yngre piloter går nu i åben krig med SAS-piloterne og Dansk Metal

Flyvebranchens Personaleunion, FPU, der især organiserer de yngre piloter, går midt i SAS-konflikten og pilotstrejken i struben på deres egne pilotkolleger og Dansk Metal. Dansk Metal kannibaliserer og ønsker blot de yngre piloters arbejdspladser lukket, siger FPU-formanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs