MobilityWatch

Finanshus genoptager dækning af DSV-aktie med anbefalingen "køb"

Sidst finanshuset havde dækning af DSV var i december 2019.

Foto: DSV PR

Det franske finanshus Kepler Cheuvreux genoptager sin dækning af aktierne i DSV Panalpina med anbefalingen "køb".

Det skriver Swedbank med henvisning til en analyse fra Kepler Cheuvreux.

Kepler venter, at DSV Panalpina vil levere en årlig gennemsnitlig vækst i indtjeningen per aktie på 12 pct. i perioden 2020 til 2030.

"Værdiansættelsen ser relativ høj ud i forhold til denne vækst. Vi mener dog, at den aktuelle værdiansættelse skal være en sekundær overvejelse i betragtning af det betydelige potentiale for værdiskabelse fra fremtidige transaktioner og opkøb," skriver finanshuset.

Finanshuset, der sidst havde dækning af DSV i december 2019, sætter kursmålet til 1880 kr., hvilket er det højeste blandt de 20 analytikere, der dækker selskabet ifølge Bloomberg News.

DSV Panalpina-aktien ligger tirsdag kort tid efter åbningen med en marginal stigning i 1541 kr. efter mandag at være steget 1,4 pct.

Kuehne+Nagel køber norsk laksefragtfirma

DSV udpeger kontinuitet og lokalt fokus som voksende elementer i virksomheders forsyningskæder 

Mere fra MobilityWatch

Chef i DSB Ejendomsudvikling stopper pludseligt i sit "drømmejob"

Et pludseligt brud med DSB Ejendomsudvikling betyder, at Christian Melgaard må vinke farvel til sit "drømmejob." Trods ærgrelse over at skulle forlade det historiske udviklingsprojekt Jernbanebyen tager han situationen "ret afslappet" og afviser samtidig over for EjendomsWatch, at han skulle være vanskelig at arbejde sammen med.

Læs også

Relaterede