MobilityWatch

NTG har fragtet danske atleters udstyr til OL i Tokyo: "Kompleksiteten i opgaven har været stor"

Den danske transportvirksomhed NTG har flere uger i forvejen sejlet de danske OL-atleters udstyr til Tokyo, hvor De Olympiske Lege officielt blev sat i gang i fredags.

Danske atleter til åbningsceremonien i fredags. | Foto: Hannah Mckay/AP/Ritzau Scanpix

Mens danske atleter i disse dage for øjnene af hele verden dyster om at hive medaljer af enten guld, sølv eller bronze med hjem til Danmark fra De Olympiske Lege i Tokyo, så har den danske transportvirksomhed Nordic Transport Group (NTG) haft en lidt mere anonym, men dog vigtig, opgave.

NTG har nemlig haft ansvaret for at fragte de danske OL-atleters udstyr til Japan, skriver Fremtidens Logistik.

Alt udstyret er blevet sejlet til Tokyo flere uger i forvejen, oplyser Søren Holck Pape, CEO i NTG's Air & Ocean-division, til mediet.

"Containermæssigt snakker vi en 6-10 stykker, hvilket ikke er så meget; men i forhold til items, er vi på over 1000 forskellige ting. Derfor har kompleksiteten i opgaven været stor i forhold til mængderne," siger Søren Holck Pape, der fortæller, at NTG har trukket på viden fra både de individuelle atleter og Danmarks Idrætsforbunds OL-team til at pakke containerne.

Toyota dropper OL-åbningsceremoni og aflyser reklame 

Mere fra MobilityWatch

Regeringen vil stramme regler for vanvidsbilisme

Om få dage vil regeringen komme med et forslag til strammere vilkår for vanvidsbilisme. Det fortalte transportminister Trine Bramsen torsdag til medlemmer af Autobranchen, hvilket førte til heftig debat.

Læs også

Relaterede