MobilityWatch

DB Schenker forsvarer rederierne i rødglødende containermarked

En af de helt store globale kunder, tyske DB Schenker, forsvarer over for ShippingWatch den kvalitet, som containerrederierne tilbyder i det nuværende yderst hektiske marked, og som andre kritiserer højlydt. Også de høje rater er i orden.

Thorsten Meincke, chief operating officer for DB Schenkers Air & Ocean | Foto: DB Schenker

En trend mod mere håndterbare tilstande i det ekstreme containermarked vil tidligst dukke op efter det kinesiske nytår i februar 2022, og containerrederierne ser ud til at gøre alt, hvad de kan for at ride stormen af og fragte gods for deres kunder.

Det er den kontante melding fra Thorsten Meincke, chief operating officer for DB Schenkers Air & Ocean-forretning, når han bliver spurgt, hvordan han oplever dagens containermarked, hvor kapacitetsmangel og omfattende forsinkelser har skubbet fragtraterne i vejret til uhørt høje niveauer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Chef i DSB Ejendomsudvikling stopper pludseligt i sit "drømmejob"

Et pludseligt brud med DSB Ejendomsudvikling betyder, at Christian Melgaard må vinke farvel til sit "drømmejob." Trods ærgrelse over at skulle forlade det historiske udviklingsprojekt Jernbanebyen tager han situationen "ret afslappet" og afviser samtidig over for EjendomsWatch, at han skulle være vanskelig at arbejde sammen med.

Læs også

Relaterede