MobilityWatch

Logistikfirma vil bygge lagerhal på 25.000 kvm i Høje Taastrup

Den tidligere Blackstone-ejede logistikvirksomhed Logicor har planer om at bygge en 25.000 kvadratmeter stor lagerhal i Høje Taastrup.

Sådan kan et udvidet Copenhagen Markets i Høje Taastrup se ud, hvis der er tilstrækkelig interesse fra lejere. | Foto: PR-visualisering

Logistikfirmaet Logicor har planer om at udvide Nordeuropas største engrosmarked i Høje Taastrup, Copenhagen Markets. I forvejen fylder markedet 67.000 kvm, men det skal nu udvides med en lagerhal på 25.000 kvm. Det skriver Logicor i en meddelelse sendt til EjendomsWatch.

"Vi går i gang med at bygge så snart som muligt, og vi satser på at kunne lancere projektet til potentielle lejere i de kommende uger. Vores samarbejdspartnere, Colliers og EDC Erhverv, er i gang med udlejerdelen, og vi ser frem til at samarbejde med de kommende lejere og imødekomme deres behov," siger Andrew Dalgliesh, senior asset manager hos Logicor Danmark i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Tidligere bankchef bliver topchef i A/S Øresund

Økonomidirektør i Sund & Bælt overtager posten som topchef i A/S Øresund, der bl.a. står for ejerskabet af den danske del af Øresundsbroen, og som står for planlægning og anlæggelse af ny havnetunnel i København.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs