MobilityWatch

Benzinmangel resulterer i kaos og slagsmål i Storbritannien

Den britiske befolkning er frustreret over manglen på benzin på landets tankstationer, hvor der meldes om flere voldelige episoder.

Foto: Ben Stansall/AFP/Ritzau Scanpix

I de seneste dage har Storbritannien været hårdt ramt af mangel på brændstof på landets tankstationer – bl.a. som følge af chaufførmangel – og ifølge Berlingske og en række internationale medier har det skabt kaos i landet.

Der meldes bl.a. om, at tankvogne bliver forfulgt af private bilister, som vil sikre sig benzin, og flere steder har frustrationen over manglen resulteret i voldelige episoder på tankstationer.

Samtidig er der kritik af, at den britiske regeringen har skiftet holdning til situationens karakter, og hvad der bør gøres for at afhjælpe den, mens premierminister Boris Johnson beskyldes for at gemme sig og ikke tage lederskab.

Situationen er så grel, at den britiske nationalbankdirektør i en tale om landets tilstand brugte en biblesk metafor og udtalte, at "nu venter vi bare på græshopperne."

Knap hver tredje BP-tank er løbet tør i Storbritannien 

Storbritannien ventes at lempe visumregler under chaufførkrise 

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs