MobilityWatch

Kendt dansk milliardær vil levere kolde øl på et kvarter

Gennem sit holdingselskab går Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsen nu ind på markedet for ekspreslevering. Han har kastet penge efter et nystartet selskab, som er tilstede i London.

Anders Holch Povlsen går nu ind på markedet for ekspreslevering. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

En af Danmarks rigeste personer, Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsen, har kastet penge efter et seks måneder gammelt ekspresleveringsselskab, Jiffy, der lige nu opererer i London.

Det bekræfter Lise Kaae, der er adm. direktør i hans holdingselskab, Heartland, overfor Børsen.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

Jiffy tilbyder ekspreslevering af alt fra fødevarer til toiletpapir, og selskabet lover at levere kolde øl til fodboldkampens start, hvis bare man har bestilt dem et kvarter før kickoff, skriver Børsen, der bemærker, at ekspreslevering er et marked præget af hård konkurrence.

"Markedet for ekspreslevering af dagligvarer er gradvist modnet over de senere år og står flere steder nu over for en voldsom ekspansion, herunder i London. Det er for mange en ny måde at handle dagligvarer på, hvorfor antallet af spillere typisk medvirker til en hurtigere markedsadaption til fælles gavn. Jiffy har et stærkt team bag sig, og vi tror på, at de vil lykkes med at positionere sig godt i markedet,” forklarer Lise Kaae.

Britisk leveringstjeneste brager i vejret efter aktiekøb fra rival

Den tyske budkomet Gorillas træder ind i Danmark: Vil levere varer på 10 minutter 

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs