MobilityWatch

International logistikinvestor udlejer 8000 kvm lager i Østjylland

M7 Real Estate har netop skrevet under på en aftale om udlejning af 8000 kvm lagerfaciliteter i byen Hornsyld nær Horsens.

Ejendommen med de nu udlejede 8000 kvm lagerfaciliteter, som er beliggende i Hornsyld nær Horsens i Østjylland. | Foto: PR / M7 Real Estate

Ejendoms- og investeringsselskabet M7 Real Estate, som har speciale i lager- og logistikejendomme, har nu udlejet 8000 kvm lagerfaciliteter i Hornsyld ved Horsens i Midtjylland. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Lejer er System Transport, som ifølge meddelelsen er en af Danmarks mest moderne speditions- og transportvirksomheder med transport til hele verden.

"Denne udlejning er med til at understrege den enormt positive udvikling, som vi ser lige nu i markedet for lager- og logistikejendomme i Danmark, og som i høj grad er drevet af den stadigt stigende e-handel," siger Mikkel Mikkelsen, chef for M7 Real Estate i Danmark og Norden.

System Transport har underskrevet en 5-årig lejekontrakt på adressen Hornsyld Industrivej 6.

Udlejningen betyder, at ejendommen på kort tid nu er 81 pct genudlejet, efter at ejendommens tidligere lejer fraflyttede i september 2021.

Ifølge meddelelsen forhandles der netop nu og yderligere udlejning på adressen.

27 danske logistikejendomme får ny ejer i handel til små 2,7 mia. kr.

Salg af kæmpe logistikcenter sikrer UPS' danske forretning tocifret milliongevinst og øget bundlinje 

Mere fra MobilityWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede