MobilityWatch

Wolt udvider åbningstider og leveringsdistance

Leveringsselskabet Wolt vil nu levere fastfood og dagligvarer frem til midnat i København og udvider i samme ombæring leveringsdistancen i de andre danske byer, som selskabet opererer i.

Foto: PR/Wolt

Wolt udvider fra 20. oktober tidsrummet, selskabet leverer mad og dagligvarer i, så det nu løber frem til midnat alle ugens dage – tidligere tilbød selskabet kun midnatslevering fredag og lørdag.

I samme ombæring tilføjer selskabet også flere butikker og restauranter til sin platform, lyder det i en pressemeddelelse.

Wolt er i øjeblikket til stede i 13 danske byer, og fremover vil tilstedeværelsen i disse også blive øget. Det sker ved at øge leveringsdistancen med mellem 500-1000 meter, så den nu lyder på 5 kilometer.

Ifølge Søren Meier Svendsen, der er direktør for Wolt i Danmark, sker udvidelsen af leveringstider og -distance, fordi det er her, man ser muligheder for at vækste forretningen.

"Vi ser et uforløst potentiale og en oplagt mulighed for at tilbyde en endnu bedre service til vores brugere," lyder det i pressemeddelelsen.

Delivery Hero investerer milliardbeløb i Gorillas 

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs