MobilityWatch

DSV gjorde overraskende fund i GIL's maskinrum: "Det er lidt usædvanligt"

DSV har nu skruet op for, hvad Global Integrated Logistics kommer til at bidrage med til driftsindtjeningen hos den danske speditørkæmpe. Det skyldes positive fund i selskabets maskinrum, fortæller topchef Jens Bjørn Andersen i interview med MobilityWatch, hvor han samtidig har svært ved at pege på minusser i kvartalet.

DSV-topchef Jens Bjørn Andersen | Foto: Lars Krabbe/Ritzau Scanpix

DSV har betalt over 30 mia. kr. for overtagelsen af Global Integrated Logistics (GIL) fra selskabet Agility, hvilket sammen med købet af Panalpina for et par år tilbage er de største i selskabets historie.

Det kuwaitiske selskab ventes dog også at give DSV såvel flere muskler som at bidrage til indtjeningen. Faktisk kunne DSV tirsdag morgen fortælle, at man nu forventer, at GIL fremover på årsbasis vil bidrage med 3 mia. kr. til driftsindtjeningen (ebit) før særlige poster og inklusive synergier fra 2023. Tidligere var forventningen 2,8 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede