MobilityWatch

Tilbagebetaling af ulovlig statsstøtte risikerer at ramme Postnords investeringsplaner

Et beløb på 490 mio. kr. i ulovlig statsstøtte ligger stadig i kassen hos Postnord, selv om EU-Kommissionen har krævet pengene tilbagebetalt til den danske og svenske stat. Selskabet afventer, om ejerne vil anke afgørelsen, fortæller dansk direktør til MobilityWatch og medgiver, at en tilbagebetaling kan få indflydelse selskabets planer.

Peter Kjær Jensen, adm. direktør for Postnord i Danmark, venter på, om den danske og svenske stat vil anke EU-Kommissionens afgørelse om ulovlig statsstøtte. | Foto: Martin Lehmann/Politiken/Ritzau Scanpix

I september afgjorde EU-Kommissionen, at det statsejede pakke- og postselskab Postnord skulle tilbagebetale et beløb svarende til 490 mio. kr. i ulovlig statsstøtte til ejerne, den danske og svenske stat.

Det beløb er dog endnu ikke blevet ført tilbage, fortæller adm. direktør i Postnords danske forretning, Peter Kjær Jensen, i et interview med MobilityWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Yngre piloter går nu i åben krig med SAS-piloterne og Dansk Metal

Flyvebranchens Personaleunion, FPU, der især organiserer de yngre piloter, går midt i SAS-konflikten og pilotstrejken i struben på deres egne pilotkolleger og Dansk Metal. Dansk Metal kannibaliserer og ønsker blot de yngre piloters arbejdspladser lukket, siger FPU-formanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs