MobilityWatch

Falck mister finansdirektør

Selskabey inden for bl.a. ambulancedrift og redningstjenester på transportområdet skal have ny finansdirektør.

Foto: Jens Dresling

Norske Tor Lønnum stopper som finansdirektør i Falck, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

I stedet skal han være partner i det norske investeringsselskab Kverva AS den 1. maj 2022.

Lønnum har været finansdirektør i Falck siden september 2017, og i meddelelsen lyder det om hans afsked:

"Tor har været en stor drivkraft i Falcks succesfulde turn around, som betyder, at Falck i dag har et stærkt finansielt udgangspunkt for at kunne gennemføre vores langsigtede strategi. Tor har opbygget et meget velfungerende finansteam og med hans fokus på at skabe kontinuerlige forbedringer og sund vækst efterlader han et varigt aftryk. Jeg har sat utrolig stor pris på samarbejdet og ønsker ham alt det bedste i den nye rolle," udtaler Jakob Riis, adm. direktør i Falck.

Selv lyder det fra Tor Lønnum, at han efter mere end ti år i udlandet har besluttet at tage imod et job i Norge og vende hjem med familien.

"Det har været en fantastisk rejse med Falck de sidste fire et halvt år, og jeg er stolt af, hvad vi har udrettet ikke bare finansielt, men også kulturelt og strategisk. Jeg har haft et tæt samarbejde med og stor støtte fra Jakob Riis, og det er et fundamentalt forandret Falck, som jeg forlader – om end med samme stærke mål om, at redde og forbedre menneskeliv,” siger han.

Tor Lønnum fortsætter som finansdirektør frem til udgangen af april 2022. Falck forventes at annoncere Tor Lønnums afløser i første kvartal af 2022, lyder det i meddelelsen.

Redningsforretning står stille: Men coronatests trækker Falck frem  

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs