MobilityWatch

Blue Water Shipping lander stort samarbejde med krydstogt-gruppe

Med en ny aftale skal Blue Water Shipping blandt andet håndtere distribution og lagerdrift for den store krydstogt-gruppe Holland America Group i USA.

Foto: Blue Water Shipping

Esbjerg-baserede Blue Water Shipping har landet et stort samarbejde med Holland America Group, HAG, der blandt andet dækker krydstogtselskaberne Princess Cruises, Holland America Line, Seabourn og P&O Australia.

Med den nye aftale skal Blue Water Shipping stå for bl.a. ordrestyring, distribution, oplagring og tørgods, køle- og fryseleverancer til selskaberne og de 36 krydstogtskibe, de driver.

"Vi er glade for det nye partnerskab og stolte over endnu en gang at tage et skridt videre i krydstogtindustrien sammen med vores mangeårige kunde. Holland America Line var vores første krydstogtkunde tilbage i 1999, og vi har begge opnået positiv udvikling gennem det tætte partnerskab," siger Blue Waters stifter og formand, Kurt Skov, i en meddelelse.

Arbejdet i den nye aftale vil være centreret omkring HAG's hoveddistributionscenter, som ligger i Florida.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie ShippingWatch)

Blue Water indgår joint venture om logistik og installation af vindmøller 

 

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs