MobilityWatch

Distributører er ramt af massiv mangel på bude: "Der er pres på"

Midt i en travl juletid har både Bladkompagniet og DAO særdeles svært ved at finde folk nok til at levere pakker, breve og aviser, og det har været et problem i længere tid, lyder det.

Bude skal løbe hurtigere for at dele alle aviser, breve og pakker ud i den travle juletid. | Foto: Ritzau Scanpix/Simon Fals/Arkiv

Det er ikke kun Nordjyske, som har svært ved at finde bude til at omdele deres aviser. Også hos de to store distributionsselskaber Bladkompagniet og Dansk Avis Omdeling (DAO) er der problemer med at finde folk.

Bladkompagniet leverer aviser, breve, magasiner og håndterer ifølge selskabet selv omkring 400.000 forsendelser hver nat. Her fortæller adm. direktør Jesper Nielsen, at situationen lige nu er svær.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs