MobilityWatch

Nemlig.com øger omsætningen med 50 procent

Trods sit bedste regnskabsår til dato indkasserer leveringstjenesten dog fortsat underskud. Vores kapacitet er lige nu udfordret, siger topchef.

Foto: Martin Lehmann

I løbet af det seneste regnskabsår voksede toplinjen med hidtil uset fart for Nemlig.com. Onlinesupermarkedet, der leverer direkte til forbrugerne, omsatte i 2020/21 for knap 3,2 mia. kr., hvilket er en stigning på 52 pct. i forhold til året før – samt en firedobling af salget på fem år.

Det skriver Finans.dk.

Regnskabet, der endnu ikke er noteret i selskabsregistret, viser ifølge mediet dog også, at der trods den hidsige vækst fortsat leveres røde tal på bundlinjen. Ganske vist er driftsmarginen for andet år i træk positiv med 0,7 pct., men på regnskabets nederste linje tegner selskabet sig for et underskud på 8,3 mio. kr.

Væksten begynder dog også at presse Nemlig.com på den fysiske formåen, konstaterer adm. direktør og medejer, Stefan Plenge. I hvert fald midlertidigt. For som tidligere beskrevet i FødevareWatch annoncerede supermarkedet i begyndelsen af 2021 en større trecifret millioninvestering i et nyt logistikcenter i Aarhus, der efter indvidelsen i første halvdel af 2022 skal øge forsyningsmulighederne i Jylland.

"Når det sker, kan vi igen trykke hårdere på speederen. Men lige nu er vi udfordret på kapacitet, fordi vi er vokset så meget," siger direktøren til Finans.

Stort leveringsfirma ærgrer sig over Kommissionens forslag om bedre vilkår for bude 

 

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs