DFDS oplevede stor passagerfremgang i marts

Passagertrafikken hos DFDS gik i marts frem med over 400 pct.
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
AF MARKETWIRE

På baggrund af fremgang på især de britiske ruter og i Middelhavet noterer rederiet DFDS en stigning i de transporterede fragtmængder på 0,3 pct. i marts i år sammenlignet med samme måned sidste år. Passagerantallet steg derimod markant grundet ophør af rejserestriktioner.

Det fremgår af DFDS’ månedlige statistik og transporterede mængder og passagertrafikken.

Højere fragtmængder i Nordsøen, Middelhavet og over Den Engelske Kanal blev opvejet af lavere mængder i Det Baltiske Hav, oplyser rederiet

”North Seas mængder var lidt højere end i 2021. Mediterraneans mængder var samlet set en del højere end i 2021. Mod slutningen af marts blev mængderne på ruterne på Den Engelske Kanal øget på grund af en konkurrents suspendering af sejladser,” oplyser DFDS og tilføjer, at Baltic Seas mængder var lavere end i 2021 som følge af krigen i Ukraine. Mængderne var desuden påvirket af en reduktion af kapaciteten på en rute med én færge.

For passagertrafikken var fremgangen påfaldende stor, da den blev opgjort til 431,6 pct. Væksten skyldes tilbagerulningen af rejserestriktioner.

Antallet af passagerer steg til 134.000 svarende til 49 pct. af antallet af passagerer i marts 2019, som er den seneste sammenlignelige måned før corona. Passagerantallet steg primært mellem Norge og Danmark samt på Kanalen.

Scandlines udpeger ny finansdirektør

Britisk fagforening vil blokere havne for P&O Ferries

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også