Mærsk: Alle terminaler i Shanghai fungerer relativt normalt

Ifølge den danske rederi- og logistikkoncern fungerer skibs- og terminalhåndteringsaktiviteter i Shanghai lige nu relativt godt, mens der er stadig er et problem forhold til lastbiler.
Foto: Aly Song/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Aly Song/Reuters/Ritzau Scanpix
AF MARKETWIRE

Alle terminaler i Shanghai fungerer relativt normalt, oplyser A.P. Møller-Mærsk i en orientering om situationen til kunderne fredag.

Shanghai er et knudepunkt for containerfragt, og en nedlukning af byen for at inddæmme spredningen af coronavirus har over de seneste uger skabt yderligere problemer for varetransporterne.

Men ifølge den danske rederikoncern fungerer skibs- og terminalhåndteringsaktiviteter lige nu relativt godt, og lagerhuse er delvist i drift igen efter en periode med nedlukning.

Men der er begrænset tilgængelighed af lastbiler, pointerer Mærsk.

”Vi arbejder hårdt på at hjælpe med at omdirigere gods, hvor det er muligt, for at afbøde forsinkelser og undgå flaskehalse og sikre, at påvirkningen af din forsyningskæde er så minimal som muligt. Samtidig ser vi nøje på, hvordan vi kan justere både vores pram- og jernbanekapacitet for at hjælpe med at udligne begrænsningsproblemer på landsiden,” skriver Mærsk til kunderne.

Nyt finanshus sænker Mærsk-kursmål



Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også