MobilityWatch

Delivery Hero-aktien stiger efter kvartalsregnskab

Udbringningstjenesten steg mindre end ventet i andet kvartal, men investorerne hæfter sig ved selskabets forventninger til tredje kvartal.

Foto: Fabrizio Bensch/Reuters/Ritzau Scanpix

Just Eat-konkurrenten Delivery Hero stiger tirsdag 12 pct. til 55,74 euro på børsen i Frankfurt, efter det multinationale madleveringsselskab kom med regnskab for andet kvartal tirsdag morgen.

Omsætningen i andet kvartal steg med 38 pct. målt på den såkaldte Gross Merchandise Volume (GMV) - som er det samlede forbrug gennem platformen.

Det var en lidt mindre fremgang end ventet, men investorerne hæfter sig tilsyneladende mere ved meldingerne fremadrettet, herunder selskabet forventning om en vækst på 7 pct. i GMV i tredje kvartal.

Der er desuden positive kommentarer om udviklingen i Asien, hvor selskabet nu ser solid vækst og i andet kvartal også skabte en positiv indtjening.

Delivery Hero, som i 2021 købte danske Hungry, fastholder i øvrigt forventningerne til hele året.

Meldingerne fra Delivery Hero ser også ud til at smitte af på nogle af selskabets rivaler. Just Eat-aktien stiger 3,7 pct. i Amsterdam, og i London ligger Deliveroo desuden 2,9 pct. højere.

Ny dansk Gorillas-ejer ser stort potentiale i marked med pressede marginer

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede