Ny landechef skal gøre Foodora til den største leveringstjeneste i Danmark

Engelske Oliver Frost kommer fra Delivery Heros asiatiske forretning og skal nu gøre Foodora til Danmarks største leveringstjeneste.
Foto: Foodora
Foto: Foodora

Engelske Oliver Frost, der er ny landechef for den danske afdeling af leverings- og takeawaytjenesten Foodora, får til mission at erobre markedsandele. Målet er at blive størst i Danmark, ligesom tjenesten er målt på hele Norden.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

”Vi ser et stort potentiale i Danmark, hvor danskerne de seneste år har taget takeawayløsningerne til sig. Hos Foodora er vi af den overbevisning, at det er sundt med lidt konkurrence, og derfor ser vi frem til at udfordre det etablerede marked,” siger Oliver Frost.

Foodora kom på det danske marked i oktober i år. Selskabet er en del af den tyske multinationale leveringstjeneste Delivery Hero, der er aktiv i over 70 lande.

Den nye danske landechef kommer fra en lignende stilling som kommerciel direktør for Delivery Heros asiatiske forretning, Foodpanda, i Hong Kong.

Det danske potentiale vil han indfri via lave priser og kampagnetilbud, skriver selskabet i pressemeddelelsen.

”Vi ser helt nye forbrugertendenser og større krav til app og levering. Glæden og det nemme ved at få restauranters kvalitetsmad leveret lige til døren på 30 minutter er en trend, der er kommet for at blive,” siger Oliver Frost.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FødevareWatch)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også