Amerikansk transportselskab leverer opløftende omsætningsudvikling

Analytiker ser resultater hos JB Hunt som ”ganske gode i forhold til forventningerne.”
Foto: J.b. Hunt/pr
Foto: J.b. Hunt/pr
AF MARKETWIRE

JB Hunt indikeres 4,2 pct. højere i 205,30 dollar, efter at det amerikanske transport- og logistikselskab har leveret en bedre end ventet omsætningsudvikling.

Omsætningen fra driften er dykket 9,5 pct. i fjerde kvartal til 3,30 mia. dollar, hvilket er en spids bedre end analytikerkonsensus indsamlet af Bloomberg News på 3,27 mia. dollar.

Med til at drive den positive overraskelse er omsætningen fra Intermodal, der er fragt af gods i containere, er faldet med 7,2 pct. til 1,62 mia. dollar mod et ventet dyk til 1,57 mia. dollar.

Volumenmæssigt er der fremgang at spore i Intermodal med en fremgang på 6,5 pct. til 535.987 enheder mod ventet 525.732 enheder.

Indtjeningen per aktie skuffer til gengæld ved at dykke til 1,47 dollar fra 1,92 dollar, hvor analytikerne havde sat næsen op efter 1,74 dollar.

Analytiker Christian Wetherbee fra Citigroup ser resultater som ”ganske gode i forhold til forventningerne”, hvor bedre indtjening per fragte enhed og marginer i Intermodal var nøglen til kvartalet og kan tyde på mindre risiko for 2024-estimaterne.

I det store billede er volumenvæksten i Intermodal er et konstruktivt tidligt tegn på fragtgenopretning, som Wetherbee forventer vil udvide sig, efterhånden som 2024 skrider frem.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også