MobilityWatch

Flere flyforsinkelser i Københavns Lufthavn: Bagagemedarbejdere er gået til fagligt møde

Fagligt møde blandt bagagemedarbejderne giver forsinkelser i Københavns Lufthavn.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

En række fly, der skulle være lettet fra Københavns Lufthavn, har endnu ikke forladt landingsbanen. Samtidig er flere senere afgange forsinket.

Det fremgår af lufthavnens hjemmeside.

Overfor Ekstrabladet har fagforeningen 3F bekræftet, at det skyldes, at nogle af lufthavnens bagagemedarbejdere er gået til fagligt møde.

En oplysning, som 3F efterfølgende også har bekræftet overfor MobilityWatch. 3F kan dog endnu ikke sige, hvad det faglige møde handler om.

Københavns Lufthavn har til Finans bekræftet, at det er bagagemedarbejdere fra selskabet SAS Ground Handling, der er gået til fagligt møde.

"Arbejdsnedlæggelse hos et handlingsselskab giver mindre forsinkelser for nogle afgange, men påvirker ikke øvrig drift," står der på lufthavnens hjemmeside.

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs