MobilityWatch

Lufthavnsdirektør vil have passagerer og ansatte tilbage: "Vi kan ikke spare os ud af denne her krise"

Københavns Lufthavn skal arbejde aktivt for at få rejsende tilbage i Danmarks største lufthavn, og efter det værste halvår i lufthavnens historie er selskabet nu i gang med at ansætte frem for at fyre. Det er dog ikke lige til at hive de fyrede medarbejdere tilbage.

Adm. direktør i Københavns Lufthavn, Thomas Woldbye, har måttet svinge sparekniven under corona. Men Københavns Lufthavn kan ikke spare sig ud af krisen, understreger han. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Coronakrisen har resulteret i en spareøvelse hos Danmarks største lufthavn, der under krisen har sikret sig en årlig besparelse på 500 mio. kr., bl.a. ved at skære mere end 800 stillinger.

Og lufthavnen står nu et sted, hvor der er tilfredshed med omkostningsniveauet, fortæller adm. direktør i Københavns Lufthavn, Thomas Woldbye, i forbindelse med lufthavnens halvårsregnskab onsdag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Stribe af danske transportselskaber kritiserer særligt krav i EU-vejpakke

Et nyt EU-krav medfører, at lastbiler hver 8. uge skal vende retur til det land, de er indregistreret i. Det er en sten i skoen på en lang række transportselskaber, som til MobilityWatch fortæller, at de bliver nødt til at køre med tomme lastbiler. Vognmandslobby mener, at selskaberne ”piver.”

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs