MobilityWatch

Lysfirma håber på mere synlighed efter sejr i vejudbud

Efter at have sikret sig tre kontrakter skal Seas-NVE City Light drifte belysningen på Danmarks 3.800 km statsveje. Selskabet håber, at det kan få selskabet til at slå endnu mere igennem i Jylland.

Foto: Andel

Om du kører gennem mørket på en statsvej på Sjælland, Fyn eller i Jylland, vil asfalten fremover være oplyst af et lyspunkt fra Seas-NVE City Light. Selskabet har nemlig vundet Vejdirektoratets tre udbud for drift og vedligeholdelse af vejbelysningen på de danske statsveje til en samlet værdi af 15 mio. kr. om året.

"Vi er selvfølgelig superglade for, at vi har vundet alle tre udbud, så vi kan hjælpe med at drifte og vedligeholde de store veje, som binder det danske samfund sammen. Med kontrakterne håber vi også, at vi kan øge synligheden af vores navn blandt de jyske kommuner og vinde større markedsandele i en landsdel, vi ser store potentialer i," siger Henrik Wej Petersen, adm. direktør i Seas-NVE City Light.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Yngre piloter går nu i åben krig med SAS-piloterne og Dansk Metal

Flyvebranchens Personaleunion, FPU, der især organiserer de yngre piloter, går midt i SAS-konflikten og pilotstrejken i struben på deres egne pilotkolleger og Dansk Metal. Dansk Metal kannibaliserer og ønsker blot de yngre piloters arbejdspladser lukket, siger FPU-formanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs