MobilityWatch

Energikoncern indgår ladestander-partnerskab med EVbox

I jagten på at indfri sin ambition om at blive førende på det danske lademarked har Norlys indgået et strategisk partnerskab med hollandske EVbox Group.

Foto: PR NORLYS

Norlys har indgået et samarbejde med hollandske EVbox Group, der skal være med til at stå for at opsætte 300.000 ladestandere i Danmark frem mod 2030. Den nye partner kan være med til at sikre et teknologisk forspring, lyder det fra det danske energiselskab.

"Som andelsselskab er det naturligt for os at tænke i denne nye vigtige infrastruktur, samt hvordan vi igennem partnerskaber kan være med til at sikre et grønnere Danmark. Men vi ser også ind i et intenst teknologikapløb, hvor dem med de stærkeste løsninger er dem, der sætter landkortet af ladestandere. Derfor er det jo helt afgørende for os som selskab at vælge vores samarbejdspartner med omhu. EVbox er en stærk aktør, der tænker grønt som os, og som forstår kernen i den grønne omstilling. Samtidig er de førende indenfor tekniske ladeløsninger og tilhørende it-platforme og ved, at man skal investere massivt for at få succes," udtaler Mads Brøgger, der er direktør for Norlys Energi, i en meddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs