MobilityWatch

SAS-direktør: Forretningsrejser vender aldrig tilbage til niveauet før corona

Erhvervsmarkedet rører så småt på sig igen, men antallet af firmarejser vil fremover være lavere end inden coronapandemien, mener koncerndirektør Simon Pauch Hansen.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Selv om luftfartselskabet SAS i september havde 1,1 mio. passagerer, næsten 90 pct. flere end samme måned sidste år, mangler SAS stadigvæk over halvdelen af passagererne fra før corona. Det siger koncerndirektør Simon Pauck Hansen til Berlingske.

Hans forventning er, at erhvervsrejsemarkedet aldrig kommer tilbage på niveauet i 2019.

"Erhvervsrejser, tror vi, bestandigt kommer til at ligge på et lavere niveau. Det er klart, at det er noget, vi nu skal vurdere – hvordan påvirker det os? Og hvilke justeringer kræver det af os, for at vi kan være konkurrencedygtige på det nye marked? Vi er ikke efter pandemien endnu, og det, tror jeg, er vigtigt at sige," siger han til avisen.

SAS offentliggjort sine passagertal for september torsdag. Her lød det, at det var den tredje måned med et passagertal på over en million. I september 2019 fløj SAS ifølge Ritzau med 2,9 millioner passagerer.

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs