MobilityWatch

Københavns Kommune erkender mangelfuld kommunikation omkring anlægsprojekter

Særligt de erhvervsdrivende i dele af hovedstaden er blevet dårligt informeret, når kommunen har iværksat vejarbejde, erkender centerchef.

Foto: Jens Dresling

Et genopretningsprojekt på Østerbrogade er blandt en række anlægsprojekter, hvor særligt erhvervslivet i København føler sig dårligt informeret, hvorfor Københavns Kommune nu vil arbejde bedre på at kommunikere omkring blandt andet vejarbejder.

Det skriver Berlingske.

"Det sætter vi os ned og ser på, hvordan vi kan blive bedre til. Vi har egentlig gjort, som vi har plejet, de senere år, men det er bare ikke godt nok. Vi må erkende, netop med Østerbrogade, at vi har undervurderet behovet for den information, der skal ud. Særligt til erhvervsdrivende," siger centerchef i Teknik- og Miljøforvaltningen, Jane Snog, til avisen.

De mange vejarbejder har kostet på kundefronten for en række virksomheder ifølge Berlingske.

Transportministeren er åben over for elveje: "Vi skal være klar til at rykke" 

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs