MobilityWatch

Minister opfordrer flere aktører til at sætte tryk på opsætning af ladestandere

Der skal mere fart på den grønne omstilling, hvis antallet af ladestandere skal stemme overens med antallet bilejere i Danmark. Derfor opfordrer ministeren nu flere aktører til at rykke hurtigere.

Transportminister Benny Engelbrecht (S) opfordrer både kommuner, ladestanderoperatører og erhvervslivet til at gøre mere, for at øge antallet af ladestandere i Danmark. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Der er fortsat et stykke vej endnu, før Danmark har nok ladestandere til at dække det behov, der opstår, når alle danskere skifter til en bil, der kører på strøm.

Således var der ved udgangen af september ca. 4600 offentligt tilgængelige ladestandere i Danmark, hvilket var en stigning på knap 9 pct. på en måned, men betyder samtidig også, at der fortsat er mere end 1000 danskere pr. offentligt tilgængelig ladestander.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs