MobilityWatch

Shells danske bagmænd går ind på lademarkedet

Foruden investering af "pænt tocifret millionbeløb" i lynladere på sine tankstationer og europæisk roamingaftale med Shell vil DCC Energi lancere ladebokse til private og virksomheder.

Foto: DCC Energi

Midt i diskussionen om, hvorvidt der er udsigt til tilstrækkeligt mange ladestandere, går en ny aktør i det danske marked. DCC Energi, der står bag de danske Shell-tankstationer, indvier i dag sin første lynladestander på 300 kW i København. Det første skridt i en større satsning på e-mobilitet.

"Planen er, at vi skal have et landsdækkende netværk af lynladere. Vi kommer til at etablere de første 25-30 i år, hvorefter vi løbende vil udbygge, efterhånden som behovet opstår," siger retaildirektør i DCC Energi, Søren Møller Maretti.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs