Parkeringsselskab vil udfordre lufthavnsparkering i Fields

Parkeringsselskab tilbyder nu rejsende til og fra Københavns Lufthavn at parkere i Fields.
Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix
AF RITZAU

Parkeringsselskabet GoParking vil ifølge netmediet Check-In fremover udfordre parkeringen i Københavns Lufthavn ved at tilbyde pladser ved indkøbscenteret Fields.

Fields ligger to stop i tog fra lufthavnen, og tanken er, at rejsende kan stille bilen her og køre i lufthavnen med tog.

GoParkering har ifølge Check-In hidtil været aktiv i Finland og Estland. Her har de tilbudt parkeringspladser i storcentre nær lufthavnene i Helsinki og Tallinn.

Selskabet er i gang med at ekspandere. Derfor håber det både at udvide til flere europæiske byer i løbet af 2023. Det ønsker også at tilbyde flere ydelser i de byer, hvor de i forvejen er i gang.

”I fremtiden planlægger vi også at tilbyde flyrejseservices i Fields. Ud over lufthavnsparkering kan passagererne checke dem selv og deres bagage ind,” siger Jesse Paananen, der direktør for salg og forretningsudvikling hos GoParking til Check-In.

Storcenteret Fields håber også at drage nytte af de lufthavnsrejsende.

Her er håbet ifølge Check-In, at de rejsende vil foretage deres indkøb eller spise i centeret i forbindelse med deres rejse.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også