MobilityWatch

Greenmobility ansætter ny driftsdirektør

Der er tale om Kim Hein, som kommer fra en stilling som direktør for RetailTech Lab.

Kim Hein bliver ny driftsdirektør i delebilsselskabet GreenMobility. | Foto: PR Green Mobility

Greenmobility har ansat Kim Hein som ny driftsdirektør, COO, med ansvar for driften på tværs af eldelebiltjenestens markeder i otte europæiske byer. Med stillingen følger desuden ansvar for drift og kundeservice bestående af cirka 40 medarbejdere.

Det fremgår af en meddelelse.

Kim Hein kommer fra en stilling som administrerende direktør for RetailTech Lab. Tidligere har han været detaildirektør i Yousee og kædechef i Flying Tiger og Imerco.

"Vi er glade for at få Kim med på holdet, og vi glæder os til, sammen med Kim og teamet, at forfine det operationelle felt yderligere, da det rummer et kæmpestort potentiale," siger Thomas Heltborg Juul, administrerende direktør i Greenmobility ifølge meddelelsen.

Kim Hein tiltræder den 1. december. Han overtager den ledige stilling som COO efter Anders Wall, der som tidligere meddelt i stedet er udpeget som finansdirektør, CFO, for Greenmobility.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

 

Greenmobility mistede vækstmomentum fra foråret i tredje kvartal

Stor dansk bank øger ejerandel i Greenmobility: Vi er en overgangsinvestor 

Mere fra MobilityWatch

Yngre piloter går nu i åben krig med SAS-piloterne og Dansk Metal

Flyvebranchens Personaleunion, FPU, der især organiserer de yngre piloter, går midt i SAS-konflikten og pilotstrejken i struben på deres egne pilotkolleger og Dansk Metal. Dansk Metal kannibaliserer og ønsker blot de yngre piloters arbejdspladser lukket, siger FPU-formanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs