MobilityWatch

Ingeniørselskab finder ny leder i egne rækker

Afry’s nye Business Unit Manager for Transportation i Danmark kommer fra en stilling som sektionschef i samme forretningsenhed. 

Det bliver Poul Windfeld, der overtager posten som Business Unit Manager i afdelingen for transport. | Foto: Pressefoto AFRY

Poul Windfeld overtager posten som Business Unit Manager for Afry’s forretningsenhed Transportation i Danmark 1. januar 2022. Det skriver ingeniørselskabet i en pressemeddelelse.  

Dermed forlader Poul Windfeld sin stilling som sektionschef for Road & Civil Structure i selvsamme forretningsenhed. I rollen som Business Unit Manager erstatter han Kenneth Habo, der efter eget ønske overgår til en nyoprettet stilling som Market Area Manager. 

”Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet, som fortsætter i tæt samarbejde med Kenneth,” lyder det i pressemeddelelsen fra Poul Windfeld, der i forbindelse med jobskiftet indtræder i AFRY’s danske landeledelse. 

Forretningsenheden Transportation er en del af infrastruktur-divisionen i Afry og har vej, tunnel, jernbane og ITS-systemer som nogle af sine kerneområder.

EU-Kommissionen forsikrer Kina om samarbejde forud for længe ventet infrastrukturplan

Mangeårig DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister  

Mere fra MobilityWatch

Radikale vil have ladestandere i al nybyg

Ønsket om at eje en elbil er ikke kun eksisterende i parcelhuskvartererne. Sådan lyder det fra radikal boligordfører, der vil stille krav om ladestandere i alle nye boligbyggerier.

Læs også

Relaterede