MobilityWatch

Næstformand konstitueres som formand i 3F

Tina Christensen er blevet valgt som foreløbig formand for fagforbundet 3F. Hun overtager fra Per Christensen.

Tidligere næstformand, Tina Christensen, er blevet valgt som foreløbig formand for 3F. | Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix

Fagforbundet 3F har konstitueret hidtidige næstformand Tina Christensen som formand efter Per Christensen, der tidligere på ugen forlod posten.

Det oplyser 3F i en pressemeddelelse.

"Jeg er taknemmelig for den tillid, jeg har mødt i hovedbestyrelsen i dag, hvor jeg er blevet konstitueret som ny formand," siger Tina Christensen.

Tina Christensen vil fungere som formand frem til en kommende, ekstraordinær kongres.

3F's hovedbestyrelse vil den 10. februar finde ud af, hvad der skal ske frem mod den ordinære kongres, der skal afholdes den 24. til 29. september.

Tina Christensen fortæller, at fagforbundet har brug for en handlekraftig ledelse, der kan fortsætte arbejdet for medlemmerne af 3F.

"Den opgave påtager jeg mig både med stolthed og ydmyghed, i et fortsat tæt samarbejde med de øvrige kolleger i forbundets daglige ledelse og i vores hovedbestyrelse," siger hun.

Tina Christensen har været næstformand for 3F siden 2016.

Per Christensen stopper som formand for fagforbundet 3F 

Mere fra MobilityWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinkede

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinkede op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Muligt strejkekaos lurer i USA's travle havne

Forhandlingerne er indledt mellem containerrederier og havnearbejderne, men Mærsk-chef vurderer, at der ikke når at komme en ny aftale i hus, inden den nuværende udløber. Det giver frygt for strejkekaos.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs