Rønne Havn henter ny topchef

Det bliver en tidligere chef i DSB, der overtager posten som adm. direktør i Port of Rønne.
Lars Nordahl Lemvigh | Foto: Port of Rønne/PR
Lars Nordahl Lemvigh | Foto: Port of Rønne/PR

Havnen i Rønne får ny direktør.

I en pressemeddelelse lyder det, at 57-årige Lars Nordahl Lemvigh er udpeget til posten.

Han overtager stolen fra Thomas Bendtsen, der efter ti år i selskabet fratræder sin stilling med udgangen af maj, og som har ønsket nye udfordringer.

Lars Nordahl Lemvigh kommer fra en post som direktør i Gældsstyrelsen og har tidligere fra 2003-2017 været direktør for Sikkerhed og Beredskab i DSB.

”Erhvervshavnen i Rønne har i de seneste år gennemgået en stor udvikling, der har været med til at styrke Bornholms placering i Østersøen og vende øens placering til en fordel. Med Lars Nordahl Lemvigh ombord som ny direktør, har vi fundet den rette person til at fortsætte den udvikling. Lars kommer med tung ledelseserfaring og er vant til at stå i spidsen for organisationer i forandring. Den erfaring vil være en styrke både for havnens organisation og dens tilknytning til det bornholmske erhvervsliv,” udtaler bestyrelsesformand Lars Karlsson i meddelelsen.

Selv lyder det fra den kommende direktør, at han har fulgt udviklingen hos Rønne Havn i de senere år, og at han er imponeret over, hvor langt havnen er kommet.

”Havnen er ikke bare en travl erhvervshavn, men en væsentlig aktør på Bornholm og en kæmpe motor i den erhvervsudvikling vi ser i Østdanmark. Jeg har en kæmpe respekt for det som er gennemført, og jeg glæder mig til at lære organisationen og alle medarbejderne at kende. Samtidig ser jeg også frem til at skulle indgå i en tæt dialog med de lokale virksomheder og interessenter,” udtaler Lars Nordahl Lemvigh

”Selvom jobbet er et brancheskifte for mig, er jeg sikker på, at jeg med min erfaring kan tilføre værdi til den udvikling, som havnen står overfor,” lyder det videre.

Direktøren for Rønne Havn melder sin afgang

Del artikel

Relaterede artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også