MobilityWatch

Vognmandslobby fyrer nyansat direktør

Den tidligere vicedirektør i Færdselsstyrelsen nåede kun at sidde på posten som direktør i ITD i to måneder. Bestyrelsen ønsker en anden profil på posten, oplyser lobbyforeningen.

Foto: Carsten Andreasen

ITD’s bestyrelse har mandag afskediget Jesper Høgh Bach som adm. direktør på grund af uenighed om den fremtidige retning for vejtransportorganisationen.

Det skriver ITD i en pressemeddelelse.

Blot to måneder efter, at Jesper Høgh Bach d. 1. juni tiltrådte i rollen som direktør, ønsker bestyrelsen en anden profil på posten og har konstitueret Stefan K. Schou som ny adm. direktør.

“Jesper har en spændende profil fra den offentlige sektor, men ITD er en forening for vognmænd i den private sektor. ITD skal have medlemmernes behov og interesser i centrum, og foreningen skal handle med en større slagkraft og hastighed, end vi ser i dag”, siger John A. Skovrup, der er formand for ITD.

44-årige Jesper Høgh Bach, der før jobbet i lobbyforeningen kom fra et job som vicedirektør i Færdselsstyrelsen, har ifølge et Linkedin-opslag fra hovedpersonen selv, fået overleveret nyheden mandag.

”Jeg er naturligvis skuffet over beslutningen, men ønsker ITD alt det bedste. Hvad så nu? Jeg ved det faktisk ikke. Det er en helt ny situation, som jeg ikke har prøvet før. Nu skal jeg lige fordøje den nye situation, som kom som et lyn fra en klar himmel,” skriver Jesper Høgh Bach, der tidligere har haft stillinger som vicedirektør i Familieretshuset, kontorchef i Færdselsstyrelsen, kontorchef i Sikkerhedsstyrelsen og afdelingsleder i Skat i Syddanmark.

Han overtog jobbet fra Carina Christensen, der bl.a. har titlen som transportminister på CV’et. Hun meddelte i november sidste år, at hun ville forlade forlade posten ved udgangen af oktober i år.

Fremtiden er uvis for milliarddyr tunnelfabrik til Femern-projekt

Umove napper kontrakter for en kvart milliard i stort Movia-udbud

Bilproducent med dansk stifter har over 50.000 bestillinger på ny elbil

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede