MobilityWatch

Sønderjysk speditør hjemsender ledelsen efter "uklarheder"

Thermo-Transit har hjemsendt ledelsen og to andre medarbejdere grundet ”uklarheder omkring ting, der er foregået”. Der er sket nogle misforståelser, siger direktøren.

Foto: Thermo-Transit / PR

Den Padborg-baserede kølespeditør Thermo-Transit har hjemsendt såvel direktør og stifter Jesper Hansen, vicedirektør Kira Høgh Christensen samt to andre medarbejdere.

Det skriver Lastbilmagasinet.

Ifølge mediets kilder skyldes hjemsendelserne ”uklarheder omkring ting, der er foregået”, og Jesper Hansen har følgende korte kommentar til sagen, da mediet spørger ham, hvad der foregår:

”Det vil jeg ikke udtale mig om. Men der er sket nogle misforståelser.”

Søren Krarup-Jensen, som er HR-chef hos Thermo-Transit, der i 2021 omsatte for 674 mio. kr., kan ikke oplyse overfor mediet, hvornår det er muligt at træffe direktøren igen.

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her.

MobilityWatch har forgæves forsøgt at komme i kontakt med Jesper Hansen og har ligeledes forsøgt at få en kommentar fra Søren Krarup-Jensen, men han har ingen kommentarer til sagen, lyder det.

Thermo-Transit er ejet af litauiske Girteka Logistics, der i 2021 omsatte for mere end 1,4 mia. euro, svarende til 10,4 mia. kr.

Kølespeditør hæver top- og bundlinje

Kølespeditør får ny formand

Mere fra MobilityWatch

Læs også

Relaterede