Flyselskab hyrer NFL-stjerne som rådgiver

Vinder af syv Super Bowls skal rådgive om samarbejde hos flyselskabets ansatte.
Tom Brady bliver strategisk rådgiver hos Delta Air Lines
Tom Brady bliver strategisk rådgiver hos Delta Air Lines

46-årige Tom Brady, der er en af de mest vindende spillere i amerikansk fodbold, er blevet hyret som strategisk rådgiver hos Delta Air Lines.

Det skriver flyselskabet i en meddelelse på sin hjemmeside.

Her fremgår det, at der er tale om et flerårigt ”partnerskab” med ”strategiske initiativer,” hvor man vil trække på Bradys ”ekspertise indenfor samarbejde, performance og vedholdenhed.” 

Opret et gratis prøveabonnement på MobilityWatch her

Tom Brady vil bl.a. skulle udvikle og rådgive om ”strategisk træning” og samarbejdsværktøjer til flyselskabets mere end 90.000 ansatte. 

Den tidligere quarterback, der bl.a. har tørnet ud for New England Patriots og i alt spillet 23 sæsoner i NFL, skal desuden være en del af Deltas ”brand-identitet.”

”Eftersom at jeg voksede op med en mor, der var stewardesse, har jeg altid beundret de mennesker, der gør nem luftfart mulig. Gennem hele min karriere fløj mine holdkammerater og jeg med Delta utallige gange og brugte timer på at rejse til nogle af de vigtigste kampe i vores liv, endda fejre Super Bowl-sejre på flyet,” lyder det bl.a. fra Tom Brady.

Det fremgår ikke, hvor meget Delta betaler Tom Brady for samarbejdet.

Tag MobilityWatch med i lommen – hent vores app til enten iPhone eller Android. Så får du også besked på mobilen, når der sker noget vigtigt i branchen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også