Alle opstillede medlemmer blev genvalgt til transportlobbys bestyrelse

Ingen modkandidater havde meldt sig til de siddende medlemmer, der var på valg til interesseorganisationen ITD’s bestyrelse.
ITD-formand John Agervig Skovrup opnåede genvalg ligesom de tre øvrige opstillede bestyrelsesmedlemmer | Foto: International Transport Danmark / PR
ITD-formand John Agervig Skovrup opnåede genvalg ligesom de tre øvrige opstillede bestyrelsesmedlemmer | Foto: International Transport Danmark / PR

Der var genvalg til alle fire siddende medlemmer af bestyrelsen i interesseorganisationen International Transport Danmark (ITD), som var på valg ved dens generalforsamling lørdag.

Blandt dem var formand John Agervig Skovrup og næstformand Jens Peter Fallesen, som fortsætter i deres respektive roller efter valget. 

Det oplyser ITD i en pressemeddelelse, der er sendt ud i forlængelse af generalforsamlingen. 

Her skriver ITD, at bestyrelsen på forhånd havde fået en indikation af, at organisationens medlemmer var tilfredse med dens arbejde, da der ikke var opstillet modkandidater til den siddende bestyrelse.

”Jeg synes, vi er inde i en rigtig god og spændende periode i International Transport Danmark (ITD), og den udvikling har medlemmerne nu givet mig mandat til at fortsætte med at være en del af,” siger formand John Agervig Skovrup i meddelelsen:

”Jeg vil gerne sige en stor tak til medlemmerne for deres tillid og et stort tillykke til mine kollegaer, der også har fået genvalg. Jeg glæder mig til at fortsætte vores gode samarbejde.”

I ITD’s bestyrelse sidder syv medlemmer og tre suppleanter. 

Bestyrelsesmedlemmerne bliver valgt for to år ad gangen, mens suppleanterne bliver valgt for et år ad gangen.

Også de siddende suppleanter opnåede genvalg.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også