MobilityWatch

Biltrafikken tæt på normalen – den kollektive transport halter efter

Mens en stor del af personbiltrafikken er tilbage på vejene, ser det anderledes ud for den kollektive transport, der stadig er coronaramt. Minister mener dog, at det går i den rigtige retning.

Foto: Stine Rasmussen/Ritzau Scanpix

Antallet af biler på vejene nærmer sig niveauet fra før corona kom til Danmark, skriver Transportministeriet i en meddelelse. Men når det gælder passagererne i den kollektive trafik, lader de ikke til at komme lige så hurtigt tilbage.

For hvor aktiviteten på vejene generelt og over Storebælt kun ligger lidt under niveauet i en tilsvarende periode i 2019 - og altså før coronaen kom til landet - ligger rejsekortaktiviteten 20 pct. under niveauet for en lignende periode i 2019. Rejsekortaktiviteten har faktisk ligget på det niveau stort set siden genåbningen den 21. maj 2021, skriver ministeriet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

Chef i DSB Ejendomsudvikling stopper pludseligt i sit "drømmejob"

Et pludseligt brud med DSB Ejendomsudvikling betyder, at Christian Melgaard må vinke farvel til sit "drømmejob." Trods ærgrelse over at skulle forlade det historiske udviklingsprojekt Jernbanebyen tager han situationen "ret afslappet" og afviser samtidig over for EjendomsWatch, at han skulle være vanskelig at arbejde sammen med.

Læs også

Relaterede