Norwegian åbner danske ruter og ansætter 200 medarbejdere

Til sommer bliver det for første gang muligt siden april 2020 at møde udelukkende dansk personale på Norwegian-flyet, da selskabet ansætter 200 danske medarbejdere til at betjene 29 ruter fra Danmark.
Foto: Tt News Agency/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Tt News Agency/Reuters/Ritzau Scanpix
AF SIGRID FRIIS NEERGAARD

Norwegian besætter de 200 stillinger i Danmark, flyselskabet tidligere på måneden meldte ud, det forventede at ansætte i forbindelse med åbningen af en Norwegian-base i København.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Stillingerne besættes af tidligere ansatte piloter og kabinepersonale, som er nogle af de 614 ansatte, der mistede jobbet i løbet af coronapandemien.

”Det er kæmpestort for at kunne byde velkommen hjem til 200 kendte ansigter på basen i København. De kender selskabet og vores kunder ud og ind, og jeg ved, at de glæder sig til at komme ombord på flyene og møde vores rejsende,” siger Geir Karlsen, der er ny koncernchef i Norwegian, i meddelelsen.

Norwegians sommerplan 2021 tæller 27 internationale ruter fra København samt en stigning i indenrigsflyvninger mellem hovedstaden og Aalborg, hvorfra der også vil være to ruter til henholdsvis Alicante og Malaga i Spanien.

Basen er officielt åbnet i dag mandag og skudt i gang med en morgenflyvning med udelukkende dansk personale til Malaga i Spanien.

Aggressive lavprisselskaber vil kapre kunder under genåbningen 

Norwegian får kritik for millionbonusser 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også