MobilityWatch

Boeing indikeres ned efter nye sikkerhedsbekymringer for 777-flyet

Den amerikanske flyproducent skal foretage yderligere test af  langdistanceflyet 777.

Foto: Marcus Brandt/AP/Ritzau Scanpix

Boeing indikeres 1,2 pct. lavere i 245,33 dollar, efter at flyproducentens opdaterede version af langdistanceflyet 777 står over for yderligere test i kølvandet af en hændelse under en testflyvning og adskillige andre problemer med software og utilstrækkelig data.

Det skriver Bloomberg News.

De amerikanske luftfartsmyndigheder (FAA) skrev til Boeing den 13. maj, hvor myndigheden krævede, at selskabet adresserede flere mangler inklusive fly-kontrol-software, der øjensynligt udløste, at flyet bevægede sig uden piloternes input under en flyvning i december.

FAA skrev i brevet, at det nu venter, at certificeringen ikke vil blive givet før midten til slutningen af 2023, samt at arbejdet kunne tage yderligere ressourcer, der kan hæmme andre projekter med selskabet.

Norwegian-ansatte står til fyring i Irland 

Krav til negativ coronatest ved indrejse i Danmark lempes 

 

Mere fra MobilityWatch

Yngre piloter går nu i åben krig med SAS-piloterne og Dansk Metal

Flyvebranchens Personaleunion, FPU, der især organiserer de yngre piloter, går midt i SAS-konflikten og pilotstrejken i struben på deres egne pilotkolleger og Dansk Metal. Dansk Metal kannibaliserer og ønsker blot de yngre piloters arbejdspladser lukket, siger FPU-formanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MobilityWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs