MobilityWatch

Fyldte fly letter igen fra Billund

Sommerferien er skudt i gang, og det kan mærkes i Billund Lufthavn, hvor det gennemsnitlige antal af flypassagerer nu er tættere på det inden corona, end det er på januar-tallet. Også i Aalborg Lufthavn har feriestemningen bredt sig.

Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix

I Billund Lufthavn kan man mærke, at rejserestriktionerne er blevet lempet, og at folk er klar til at komme ud at rejse igen, ifølge Check-in, der kan fortælle, at 60 pct. flere af sæderne var optaget af en passager i juni sammenlignet med januar.

Hvor der i januar var 48 passagerer, der tjekkede ind på hvert fly i gennemsnit, har dette gennemsnit med 68.266 passagerer i alt ligget på knap 79 i juni, hvor det sidst på måneden blev muligt at rejse frit i EU med gyldigt coronapas. Til sammenligning var der i juni 2019 et gennemsnit på 100 flyvende passagerer per afgang.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MobilityWatch

DB Cargo lægger ny stor togordre

DB Cargo, der er ejet af Deutsche Bahn, har lagt en større ordre på ny tog som en del af sit langsigtede mål om at erstatte sine 900 dieseldrevne tog.

DFDS ramt af konflikt i Frankrig

En fagforeningskonflikt i Frankrig betyder, at DFDS ikke siden fredag den 14. januar har kunnet sejle såkaldt uledsaget fragt mellem Calais og Sheerness i Storbritannien. 

Læs også

Relaterede